Научете английски език по метода сугестопедия

0
967
views
Сугестопедия за изучаване на английски

Търсите ли езикова школа, в която да получите нужните знания, за да можете да кажете, че владеете английски език? Искате ли този път наистина да научите нещо и то да остане трайно в съзнанието ви? И може би най-важното – искате ли да можете свободно и спокойно да разговаряте, в което всъщност се изразява това да знаете чужд език?

Тук ще ви разкажем за курсовете по английски език по метода сугестопедия. Благодарение на тях всичко, което вече ви изброихме ще стане възможно и най- хубавото е, че няма да се налага да учите по традиционния метод, който е не само изморителен, но и досаден.

Защо ви предлагаме английски език по метода сугестопедия

Не само, че можем, но и ще напишем в детайли защо ви предлагаме именно това решение. Но първо малко за самият метод, защото ако не знаете нищо няма как да изберете именно него.

Това е метод на учене, който е разработен през 70-те години на миналия век от проф. Лозанов. Той е създал система, която позволява да се използва потенциала на мозъка. Благодарение на нея ученето не само на чужди езици, а на практика на всичко става лесно и неусетно.

С какво е специална тази методология

На първо място трябва да се доверите на сертифициран учител, който наред с това има и отлични познания по чуждия език. Ако търсите къде да учите английски език по метода сугестопедия в София можем смело не просто да ви предложим, но и да ви препоръчаме Suggestopediaenglish.com.

Тук ще намерите перфектния баланс от комбинирането на 7-те принципа на сугестопедията и то в една уютна и предразполагаща среда. Така ученето няма да е труден и неприятен процес. Всяко идване за поредния урок в Suggestopediaenglish ще ви дари с нови знания, а най-хубавото е, че когато приключи ще се чувствате спокойни и усмихнати.

Какво е специалното на сугестопедията? Няма как да се каже с няколко думи. Принципите, за които вече споменахме целят да се създаде спокойна и сигурна среда, в което вие да се чувствате добре.

В тази думи влагаме следния смисъл – можете да застанете в удобна за вас поза. Ако да сте седнали по турски е нещото, което искате – няма проблем. Както и няма проблем да станете и се поразтъпчете, ако имате нужда от това.

Наред с това при записването на курса вие ще се запознаете с учителя си, който ще направи всичко възможно да претвори в реалност задължителното условие да има любов.

И как всичко това може да ви помогне

Както вече казахме всичко е внимателно обмислено, за да може да се гарантира краен резултат, които да ви гарантира придобиването на нови знания. Спокойствието и липсата на напрежение наистина ще ви позволят да се потопите в ученето и то само в рамките на уроците.

Ако още не сте разбрали, тук няма домашни. Това просто не се налага, защото всичко остава в съзнанието ви докато тече урокът. Може да ви звучи невероятно, но е точно така. Липсата на умора е възможна, когато има перфектния баланс на подаването на нова информация – това става с игри, песни и танци. Може да ви се стори, че сте на кино или театър и по този начин времето минава неусетно.