Честотата на почистване според големината на бизнеса

0
599
views
Почистване в София

Колкото по-голяма е вашата компания и колкото повече хора посещават вашия офис на ежедневна база, толкова повече нараства респективно и необходимостта от почистване, от което фирмата се нуждае.

Според Borisov-clean.com, една от водещите фирми за професионално почистване в София, колкото по-голям е трафикът в една сграда и на дадено работното място, толкова повече прах, микроби, бактерии и вируси се разпространяват по пода и по другите повърхности, като тук няма никакво значение дали това са служители или клиенти.  

Бизнесът съвсем не е без значение

В зависимост от вашата сфера на работа и от сектора, в който развивате дейността си, може да се наложи да извършвате ежедневно определени дейности по почистване на помещенията. Това може да е по ваша преценка, но може да бъде и задължително по протокол, защото в някои области това е задължително.

Така например за някои места като болниците и поликлиниките, молове, ресторантите и детските градини ще е наложително и ще се изисква щателно ежедневно почистване по специална система и със силни препарати. Тук не се прави компромис, тъй като лошата хигиена може да засегне големи групи от хора, които в някои случаи са по-уязвими.

Не при всички е толкова строго

На другата крайност попадат редица офисите на фирми като рекламни агенции, автокъщи или агенции за недвижими имоти, където характерът на дейността не предполага толкова често и задълбочено почистване. Те биха могли да се почистват много по-рядко, тъй като не се замърсяват толкова много по време на работа.

При тях е възможно да се прави без проблем едно основно годишно по-старателно и по-основно почистване с допълнително рутинно почистване на помещенията веднъж или два пъти в седмицата.

За всеки бизнес – подходящо решение

Borisov-clean.com имат доста голям опит с различни бизнеси, ето защо предлагат доста гъвкава схема за планиране и организиране на почистванията според бранша и според  редица други значими фактори.

Компанията е готова да посрещне дори и най-високите стандарти, тъй като разполага с необходимата техника, препарати и ноу хау за да се справи с всякакви предизвикателства.

Предимство е това, че по-големите офис сгради, където и изискванията са завишени, компанията прави своите отстъпки, с които да направи услугата по-изгодна и достъпна.