FAQ

Какво е Blogalizator.com?

Blogalizator.com е директория за публикуване на полезни статии, разделени в няколко категории – тинейджъри, интернет, здраве и красота, туризъм, рецепти, филми/тв, домашни любимци и индустрия.

Кой публикува в Blogalziator.com?

Blogalizator.com е проект за свободно публикуване на съдържание. Т.е. всеки, който иска да публикува съдържание, свързано с описаните в предишният въпрос категории, може да го направи. Напълно безплатно е!

Необходима ли е регистрация за да стана автор? Има ли правила?

Да. За да сте автор в Blogalziator.com трябва да направите регистрация на Ваше име и да следвате правилата, конкретизирани в нашите общи условия за ползване на уеб сайта.

Какво постига Blogalizator.com?

Уеб сайта има за цел да публикува само качествени и собствено написани публикации. Това води до неговото много добро индексиране в Google, Bing и Yandex и до повишаване на трафика на Blogalizator.com и до изграждане на отлични Link building на трети страни.

Как се издържа Blogalziator.com?

Blogalizator.com се финансира по два начина – 10% от необходимите средства се осигуряват от собственика на портала Николов Медия, а останалите 90% от реклама на трети лица в сайта.

Може ли автор да печели от Blogalziator.com?

Да. Ако прецените, че имате потенциал да да пишете всяка седмица по две тематични статии в една от описаните в първият въпрос категории, моля свържете се с нас за да обсъдим желанието Ви и да направим оферта. Пишете ни на info@blogalziator.com