Какви са функционалностите на готов онлайн хранителен магазин

0
42
views
Храни и напитки

Храната е нещо, което винаги ще се търси и купува, за това бизнесът в тази сфера би могъл да е много успешно начинание. Това обаче, предполага и наличието на много конкурентна среда, в която може да бъде трудно да се отличите.

Създаването на онлайн магазин за хранителни продукти е един добър начин да положите началото на бизнеса си, но закупуването на вече готова платформа със сигурност ще ви даде добро предимство пред вашите конкуренти.

Готовият онлайн хранителен магазин се предлага с изградена клиентска мрежа, интегрирани опции за доставка и заплащане, както и добра изградена репутация на марката. Това са само част от предимствата, които вървят ръка за ръка със закупуването на онлайн магазин.

Допитахме се до CloudCart.com какви са функционалностите, които са включени в готовата изработка на онлайн магазина. В следващият списък сме побрали 6 системи, които ще получите при използването на тази услуга.  

1.Представяне на продуктите чрез мултимедия

Продуктите във вече готовият онлайн магазин са представени от интерактивна мултимедия, която включва снимки, видеа и 360-градусови изображения. По този начин може да се откроите от конкурентите и да спечелите интереса на повече клиенти.

2.Списък с разновидности от продуктите

Богатият избор от продукти, разфасовки и разновидности от вкусове винаги е високо ценен от потребителите особено, когато става въпрос за закупуването на хранителни продукти. Във вече разработените онлайн магазини тази информация е лесно достъпна и помага за по-бързото приключване на поръчката.

3.Добавяне на описание на хранителните продукти

Когато продавате храни трябва много добре да опишете стоките във вашия онлайн магазин. Това е практика, която разработчиците на онлайн хранителни магазини не пропускат. В описанието на хранителните продукти трябва да е посочено състава на стоката и възможните алергени.

4.Обособяване на колекции и категории

Навигацията в един онлайн магазин е ключова за бързото намиране на търсените продукти. Обособяването на подобни стоки в колекции и категории се извършва при създаването на онлайн платформата.

5.Свързани продукти в готов онлайн хранителен магазин

Предложенията за свързани продукти също се настройват при изграждане на онлайн магазина, което ви спестява много време, когато използвате готова платформа. От друга страна, това може да има положителен ефект над печалбата, която реализирате без да сте вложили допълнителни усилия.

6.Специфики на зоните

Това е важен фактор ако искате да продавате стоки не само в България. Всеки пазар има определени специфики и закони за доставка и заплащане, с които трябва да се запознаете преди изграждането на онлайн магазин. За да си спестите това не толкова забавно занимание може да закупите готов хранителен магазин, в които са вградени всички специфични изисквания за продажба на стоки на определените пазари.