Как да изберем хотел?

0
2268
views
как да изберем хотел

Независимо дали идват празници или не, отпуски или кратки ваканции, обичаме да пътуваме, дори и за един уикенд. Ето някои съвети за това как да изберем правилният хотел за нашият престой.

Използвайте филтри

Използвайте филтри за да прецизирате търсенето на хотел. Брой звезди, ценови диапазон, локация на хотел (близо до метро, център или в предградия), вид на настаняването (хотел, хостел, стая, апартамент и др.). Също така, още от самото начало конкретизирайте какви удобства бихте желали – наличие на паркинг, включена закуска, интернет връзка и т.н.

Всичко това ще помогне да направите по-точен избор на предлаганите хотели спрямо Вашите финансови условия и търсени удобства. Така пестите доста време.

Разгледайте конкретно предложение

Ако сте избрали хотел на база първоначалната филтрирана информация, съветваме ви да разгледате конкретното предложение на хотела. Така ще може да видите богата информация от снимки за хотела, различните оферти за различни категории статии и подробно описание на предлаганите услуги.

Но може би най-важното в тази част е, че тук има пълна карта на местоположението на хотела. Така локацията ще е може би решаващият фактор (след цената) за това кой хотел да изберете.

Четете оценките на други потребители

Това е важно. Знаем, че има различни хора и различни мнения, но тези мнения могат да ви помогнат да изградите обща оценка за обслужването в хотела и за това, какво НЕ Е споменато в офертата.

Внимателно четете особеностите на самата цена

Много хора бързат и като видят евтина стойност за нощувка правят директно резервация. Грешка! Всяка ценова оферта съдържа в себе си особености, като например: начин на плащане (кредитна карта или плащане на място), такса за отказване на резервацията, закуска точно в тази цена (някои оферти не предлагат закуска, въпреки че, хотела го прави) и др.

Ето защо при това как да изберем хотел най-важното се крие в самата цена на хотела, и то не каква е нейната стойност, а какво НЕ включва.