Кои ще бъдат цветовете през идващата есен

0
971
views
Обувки тенденции

Всеки един от годишните сезони се характеризира с няколко основни цвята, изцяло преобладаващи сред модните колекции. В статията ще ви разкрием кои нюанси ще бъдат актуални през есен 2019 – та  година. Побързайте да синхронизирате информацията си с тази, идваща директно от кухнята на модния подиум. Не забравяйте, че винаги можете да вмъкнете още някой цвят, пасващ перфектно на кожата, цвета на очите или по вкуса ви.

Палитрата, подходяща както за  есента, така и за зимата, се състои от десетина топли и земни тонове, сред които са: Есенен клен, цвят Портвайн, нюанси на ром, Гренадин, Тъмносин божур и Марина. Това са основните цветове за есен 2019 – та, в които се произвеждат облекла, обувки и аксесоари.

Освен тези, които изброихме до момента, разбира се, не бива да забравяме още бебешкото розово, което напоследък се оказва желан цвят както за летните колекции, така и за зимните. Зеленият цвят във всичките му нюанси също успява да се наложи като запазена марка.

В текста по-долу ще ви разкажем малко повече за цветовете и защо са се превърнали в основа за дизайнерите.

В какви цветове ще се изработват най-търсените дамски дрехи, обувки и аксесоари

Нека стартираме с цвят гренадин. Независимо от това какъв е сезонът, то червеното винаги е властвало на подиума във всичките си разновидности. Не са малко случаите в които цветът се превръща в акцент на цялостната ви визия. Искате ли да привлечете вниманието в мрачните дни? Това е един от алтернативните ви варианти.

Нюансът се използва твърде смело от модните дизайнери. Той наподобява прясно изцеден сок от нар. Можете да заложите както на едноцветни дрехи, така и на такива, при които Гренадин присъства като отделен мотив.

Цвят портвайн е далеч по-топъл, в съпоставка с Гренадин. За разлика от него обаче той принадлежи към по-мрачната и деликатна гама. Умее да придава неподправена елегантност и дълбока изисканост. Ако сте поканени на гала вечеря или друг вид мероприятия, то бъдете сигурни, че избирайки портвайн, то навярно ще успеете да покорите сърцата на всички, присъстващи там.

Спомняте ли си преди време за цвета марсала? Днес портвайн до известна степен успява да се доближи до него. Искате ли винаги да бъдете на върха сред модните тенденции и хората да ви приемат като личност, на която да подражават? Сега е моментът да прибавите към гардероба си чанта, обувки, дрехи или аксесоари в този цвят.

Дамите отдават прекомерно внимание на своята визия и се стремят към това винаги да изглеждат добре. Ако и вие сте част от себеуважаващите се нежни създания, то вярваме, че тази статия е била изключително полезна за вас.

Ако ли обаче сте в момент, в който така силно копнеете да прибавите някоя стилна рокля, блуза, риза, тениска или друга дамска дреха към своя гардероб, то съветваме ви да посетите онлайн магазина за дамски дрехи Daphne.bg, където ще откриете богата колекция от всевъзможни дизайнерски произведения на изкуството.

На мнение сме, че стилът до известна степен описва и същността на човек, затова и съветът ни към всяка модерна и свободомислеща дама е да остави всичко на заден план и да се отдаде на заслужена шопинг терапия.