Коли под наем и нашите 7 безценни съвета

0
897
views
Коли под наем

Ако вече сте взели решението да се възползвате от коли под наем, то тези 7 съвета, които ще прочетете в днешната статия, ще ви бъдат наистина полезни.

Подробно сме описали няколко съществени неща, за които е добре да внимавате, ако не искате да се окажете разочаровани от услугата. Надяваме се да ви бъдем полезни и с нас нещата да се случват много по-лесно и приятно.

Коли под наем и кои съвети ще са ни от полза

Ето и някои от съветите, които наистина ще ви спестят не малко неприятности в бъдеще:

  1. Ранна резервация;

Имайте предвид, че лятото е един от най-натоварените периоди в тази сфера. Ако сте планували да отпътувате към популярна и предпочитана дестинация, най-добре да резервирате кола по-отрано. Така ще си спестите много главоболия и ще избегнете дискомфорт.

Отделно от това, ранното наемане позволява на потребителя да се възползва от отстъпки. Това не важи за всяка една фирма, но повечето компании предлагат такива привилегии на своите клиенти.

  1. Изберете автомобил, който отговаря на нуждите ви;

Когато сте в процес на наемане на коли под наем, не се ръководете единствено от цената на конкретното возило. Помислете дали багажното отделение ви устройва и дали бихте могли да поберете в него всичко онова, което сте подготвили да вземете със себе си.

  1. Оставете контактна информация по време на самата резервация;

Когато извършвате резервация, можете да споменете за номера на полета или името на хотела, в който сте решили да отседнете. Така ще имате възможност да се възползвате от допълнителни привилегии.

  1. Не забравяйте за депозита;

Имайте предвид, че повечето рент а кар фирми блокират депозит на вашата кредитна карта. След като отдадете колата, тази сума следва да бъде отблокирана. Размерът на депозита се определя от класа автомобил, който сте решили да наемете.

  1. Не забравяйте да носите със себе си кредитна карта, лична карта и шофьорска книжка;

Това са трите основни документа, които е важно да присъстват в багажа ви, когато сте се отправили към фирма за коли под наем. Невъзможно е да наемете автомобил, ако нямате лична карта и шофьорска книжка.

  1. Не оставяйте ценни вещи в автомобила;

Това със сигурност всеки от вас го знае. Обикновено не се остават ценни вещи в колата, защото по този начин подтиквате крадците да я разбият.

  1. Винаги спазвайте правилата за движение.

Това важи както за хората, решили да се възползват от наем на автомобил, така и за онези, управляващи лично превозно средство.

Предлагаме да посетите SofiaRentACar.bg. Там ще попаднете на модерни, удобни и икономични коли под наем, на които да разчитате по всяко време!