5 места в София, които ще посетя до края на лятото

1
2068
views
места в София за лятото

Времето е топло, дните са по-дълги, а съществуват много привлекателни места в София, които все още не сме открили (или поне аз). След дълго търсене в социалните мрежи най-сетне имам списък, който искам да осъществя до края на лятото. Добре че имам няколко приятелки, готови да ми помогнат в това начинание.

Идеи за няколко места в София, които да посетите

 1. Top Secret
  Няма да ги подреждам по „важност“, но на първо място ще поставя Event House & Pool Top Secret. Изключително интересният им маркетинг в последните седмици привлече вниманието ми и вече редовно следя страничката им. Харесва ми небрежното съчетание на заведение + басейн и различната концепция. Не харесвам навалицата от хора в големите софийски басейни. Готина е и кампанията #АзРаботяотTopSecret – тайничко се надявам и аз някой път да #работя от там. Това е от онези места в София, които искам да посетя при първа възможност.
 2. Smuggler’s diner
  Ако сте почитатели на бързото хранене, но с истински продукти, то този дайнър е точно за Вас. И за мен. Има и лятна градина, предлагат студена бира и коктейли. Общо взето – всички предпоставки за изкарване на чудесна вечер са налице в Smuggler’s diner.
 3. Rumen Wine
  Симпатично заведение на много удобно място в центъра на София, специално за почитателите на виното. Менюто е нестандартно и интересно, организират се и тематични вечери. Местата в заведението са малко – добра идея е да направите резервация предварително. Ако харесвате атмосферата на вечерна София и търсите нещо различно – Rumen Wine е Вашето място.
 4. Villa Spaggo
  Намира се в Бистрица, мястото е удобно, има и паркинг. В близост до басейна има ресторант, предлагат обедно меню. Ако решите да удължите престоя си, можете да ползвате и хотелската част на комплекса. Близкото разстояние прави Villa Spaggo перфектна и за еднодневен релакс.
 5. Beer Box Grill&Beer
  Накрая, но не на последно място, с оригинална концепция впечатлява и Beer Box. Заведението предлага скара на всяка маса, на която посетителите могат сами да направят своята вечеря. Това, разбира се, е по желание – можете просто да поръчате студена бира или 100% натурален сок, а професионалните готвачи да се погрижат за вечерята. От 09 август заведението ще предлага и обедно меню.

Приятно изкарване на летните дни и нощи!

P.S. Ще се зарадвам на още предложения в коментарите!!! 🙂

1 COMMENT