Онлайн резервация на хотел

3
2186
views
онлайн резервация хотел

В Интернет вече има много сайтове за онлайн резервация на хотел. Първият по-голям сайт, който направи сериозно впечатление бе Booking, а в последно време редовно се излъчва телевизионна реклама на TriVaGo. Сега ще ви представя друг сайт за онлайн резервация, който има абсолютно същите функционалности като изброените два.

Онлайн резервация с BestBookingPrice

Best Booking Price е портал за онлайн резервация на хотели работещ на 43 езика. Освен популярните, уеб сайт работи на Иврит, Корейски, Японски, Китайски, Арабски, Виетнамски, Филипински, Исландски и др. не толкова популярни езика.
В него може да търсите по град, регион, област или по името на конкретен хотел. Както и останалите сайтове, нужно е да зададете дата на пристигане, на напускане и съответно колко човека ще бъде групата, или е само един. Важно е да знаете, че BestBookingPrice не изисква регистрация заради функционалността си.

Може да правите филтър на желаните хотели по различни категории: брой звезди, цена за настаняване, регион в който да е концентрирано търсенето, вид на настаняването, оценки, условия, хотелски вериги и др. Трябва да отбележим, че BestBookingprice разполага с хубави, големи и качествени снимки. Това ви дава възможност за по-добра преценка при избора. От опит обаче знаем, че не винаги това, което е на снимката, отговаря на действителността.

След като изберете желаният хотел според филтъра, сайта ще ви препрати към сайт, който е обявил офертата.

Това е причината, както споменахме по-горе да не се изисква регистрация. BestBookingprice е напълно функциониращ агрегатор на най-добрите оферти за настаняване в света и работи с най-големите сайтове за пътувания.

Освен език за представяне на офертите, може да изберете в каква валута да ви ги покаже. Характерното е, че това важи не само за BestBookingPrice, но и за сайтовете, които генерират чрез него офертите се.

Отделно разполагате с карта, която позиционира избраният хотел, или регион.

УЕб сайта е с адаптивен дизайн за всички видове монитори и десктопи – смартфон, таблет или лаптоп, настолен компютър.

Пожелаваме ви успех с ползването на новият сайт за онлайн резервация на хотел.

3 COMMENTS