Тя е на 12. Тя е звезда!

0
2586
views

Тя излиза на сцената на „Америка търси таланти“ тази година, като въобще не подозира, че не само ще спечели предаването, но и че, едни от най-големите музикални продуценти ще влязат във война, за да я представляват.

Когато на първото си прослушване (видеото горе) заявява, че е подготвила „моя авторска песен, написана от мен и за мен“ (в последствие цяла Америка разбира, че тя пее само нейни авторски песни) никой не предполага, че подобно на Джъстин Бийбър, творението й „I Don’t Know My Name“ ще стане тотален хит в мрежата и стотици хиляди ще го пеят и записват собствени видеа. А публиката – за тях е може би е поредният талант, който иска да се покаже, докато не чуват гласа й да произнася първите думи от песента (в последствие Ню Йорк Таймс пишат – „Господи, това е написано от 12 годишно момиче?“). Тогава става чудото. Както тя отговаря по време на прослушването, дали вярва, че нейната песен и таланта да пее могат да й спечелят 1 млн. долара, просто отговаря по детски – „Аз вярвам в чудеса, така че всичко е възможно“.

А кой да предположи, че Forbes ще нарече песента й „Huge“ (огромна, масивна).

Тя е толкова добра, въпреки голямото й притеснение. След него, Howie Mandel (единият от журито) не се сдържа и натиска „златният бутон“, който я изпраща директно на четвърт финал в Холивуд. Докато държащият правата на този тип риалити програми Simon Cowell (втори член на журито) заявява – „Предвиждам, че ти си следваща Тайлър Суифт“. И как да не е – тя пее по начин, по който е труден за имитиране.

Веднага след заснемането на този епизод, Howie Mendel казва – „Мисля, че намерихме най-големият талант в цялата история на това предаване. Тази малка Грейс е чудо“

Тя е Grace Vanderwaal. Има две кучета, живее с родителите си и сестра си, и притежава уникален разпознаваем тембър на гласа. Луда глава и почти винаги си прави селфи докато е на зъболекарският стол.

Нейната автобиография започва така – „На 12 години спечелих първият си милион и бях главната звезда във вечерното шоу в Лас Вегас…“.

P.s. – по официални данни от пипълметричните изследвания тази година на предаването „Америка търси таланти“ средната гледаемост на предаването е била между 330 и 350 млн.злители. Само в трите-петте минути в които Грейс е пяла своите песни, гледаемостта е била около 400 млн.зрители. Продуцентите на предаването умишлено са я поставяли, като последно изпълнение, тъй като цената на рекламният блок преди нейното излизане на сцената е скочила с около 11% от обичайната стойност.