Защо всеки мъж трябва да има маструбатор

0
727
views
мастурбатор

Всеки мъж си има едно любимо занимание, на което се отдава винаги, когато има възможност за това – да мастурбира. Може да е сутрин преди работа, вечер след работа, преди среща с приятелката (за да не еякулира твърде бързо в любовната игра) или след среща (ако нещата не са се получили).

Може да го прави от възбуда, или от скука, или просто за да освободи напрежението. Независимо от причината, това е едно от нещата, които мъжете правят най-често. Ето защо няма да е лошо ако се замислите за възможността да си купите един удобен мъжки маструбатор (вижте офертите на Sexo.bg).

Защо всеки мъж трябва да има маструбатор у дома

Макар че всеки мъж може да си достави удоволствие и съвсем сам, има няколко причини, които могат да ви накарат да се замислите за покупката на един такъв аксесоар:

  • Защото ще се регулира натиска

Повечето мъже имат навика да стискат своя член много силно докато мастурбират. Това не е хубаво да члена и за кръвообращението. Наличието на мастурбатор ще ви позволи да контролирате натиска върху пениса, но без да се налага да мислите за това;

  • Защото няма да прикривате члена

При мастурбиране членът е подложен на силно триене, което не е характерно за оралния, аналния или вагиналния секс. Използването на мастурбатор обикновено върви в комплект с ползването на лубрикант, така че можете да сте спокойни, че няма да претъркате и охлузите нежната кожа на пениса;

  • Защото усещането е по-истинско

Използването на мастурбатор доближава усещането до истинския секс. Най-малкото, усещате, че члена ви е в нещо, което не е собствената ви ръка и това засилва възбудата;

  • Не мислите къде еякулирате

Обикновено еякулацията е проблем, тъй като възбудата достига до изключително високи нива, а вие сте принудени да търсите нещо, върху което да излеете своето удоволствие. С мастурбатор това не е проблем, защото ще можете да изхвърлите семенната си течност вътре.

Не забравяйте да го почиствате

При използването на мастурбатор има само едно нещо, за което не бива да забравяте – да почиствате приспособлението след всяко ползване. Използвайте топла вода и сапун за да бъде то чисто и напълно готово за следващия път.