Дамска мода: Как да се обличат жените с по-голям размер

0
2258
views
Дамска мода и дрехи онлайн от Daphne

Ако сте дама, чиито форми са по-пищни, то това в никакъв случай не значи, че трябва да се лишавате от възможността да изглеждате модерни и привлекателни. Дори напротив.

Независимо от това каква е вашата фигура, то запомнете, че винаги можете да използвате определени платове и модели дамски дрехи с голям размер, с които да подчертаете женственост, класа и стил.

Няма значение дали сте родили съвсем скоро и още не сте успели да възстановите формата си или пък сте качили някой и друг килограм през зимата, то не забравяйте, че всяка една дама, без значение от това каква е причината за по-едрата й фигура, заслужава да изглежда добре.

Не бива да ви притеснява фактът, че не успявате да се „поберете“ в новата колекция на известен моден дизайнер. Все пак не всеки е достатъчно досетлив, умен и интелигентен.

В текста по-долу ще ви изброим няколко начина, които ще ви помогнат да изглеждате така, че околните да вперват поглед във вас.

Когато една жена е с наднормено тегло, то това съвсем не значи, че тя трябва да носи дрехи, впити по тялото и очертаващи всяка една извивка от него или пък такива, които са до толкова свободно падащи, че не може да стане ясно от къде започва и приключва талията.

Единственото, което трябва да запомните, е да се научите да играете с пропорциите. Задължително включвайте контраст и баланс и сами ще се учудите какви резултати можете да получите.

Ако искате да изглеждате шик и запомнящо се, то смятаме, че един от подходящите начини е да облечете тясна риза, комбинирана с по-широка пола. Гарантираме, че погледите ще бъдат насочени право към вас.

Знаете ли, че когато човек разчупи визията си, то това често води до издължаването на фигурата. Например много от дамите с по-пищни форми залагат на това да оголят малка част от корема, когато са облечени в сет от две части в един и същи десен.

Освен това можете да подвиете крачолите на панталона и джинсите, така че глезенът ви да се покаже. Това също допринася за постигане на стройна визия.

V – образните деколтета са запазена марка при по-едрите жени. Те не само издължават силуета, но също така спомагат за това погледите да бъдат насочени право към вас.

Съветваме ви да избягвате дрехи с поло. Те не са подходящият избор за вашето телосложение.

Тези и още много други идеи за това как да се облечете можете да откриете в редица модни списания или блогове. Понякога единственото, което е достатъчно, е да послушате вътрешния си глас и да му се доверите.

Вярваме, че идеите, които изложихме по-горе, ще ви помогнат да се чувствате комфортно и привлекателно в собствените си тела. Освен това ви предлагаме да посетите онлайн магазина за дамски дрехи Daphne.bg, където ще откриете страхотни предложения за цялостен аутфит.