Електронни винетки от Vinetki.bg – правилният избор

0
1404
views
Винетки онлайн от Vinetki.bg

Новите електронни винетки онлайн са една страхотна възможност да спестите време, нерви и дори пари от логистични и времеви разходи.

Ако притежавате личен автомобил или бизнес с автопарк? Ако ви е омръзнало губенето на време, висенето по опашки и излишните занимания при закупуването на винетка? Искате нещо бързо, лесно, удобно и отговарящо на съвременните норми в една европейска държава като България?

Електронните винетки вече са тук и искаме да сме сигурни, че ще направите правилния избор. Vinetki.bg е официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура“ и е единственото лицензирано частно дружество за продажба на електронни винетки онлайн освен АПИ.

На практика, когато заплащате този тип пътна такса, то следва да я закупите от АПИ или от Vinetki.bg и тяхната партньорска мрежа, където ще откриете телекоми, вериги бензиностанции и офиси за плащане на сметки.

Влагайки стотици часове труд в изработването на сайт, който да е оптимизиран, бърз, лесен и удобен за използване, ние вярваме че можем да ви предложим най-добрата услуга, за да не губите излишно време в закупуването на винетка, което иначе може да оползотворите в нещо полезно.

Бизнесът също е на фокус в сайта, като сме се постарали да улесним максимално компаниите, които притежават фирмени автомобили или цял автопарк, за да не губят ценно време в закупуване и поставяне на винетни стикери, както беше досега.

Освен, че сме ексклузивен продавач на електронни винетки, във Vinetki.bg можем да се похвалим и с още редица предимства като:

  • „User friendly“ интерфейс, за максимално лесна работа – без чакане, с бързо зареждане и редица улеснения, за да се насладите на лекотата, с която протича процедурата;
  • Няколко начина на плащане, включително – с кредитна или дебитна карта, банков превод, на място в офисите на нашите партньори;
  • Предимство при закупуване на електронна винетка за множество автомобили само с едно плащане;
  • Валидация на полетата при вписване на рег.номер и други данни, за да не объркате нещо при изписването на данните на вашия автомобил ;
  • Имейл уведомяване при изтичане на еВинетка, за да можете да я подновите лесно и да не ви глобят;
  • Чат бот – Асистент с изкуствен интелект, който да ви помогне да вземете правилното решение с подходящата информация под ръка.

Закупуване на електронна винетка – Защо да изберем Vinetki.bg

Фактът, че някои от най-големите компании в България са част от партньорската ни мрежа е повече от показателен, за нашата отговорност, лоялност и компетентност, когато става дума за онлайн винетки.

В допълнение ще кажем, че само от АПИ, от нашия сайт или от партньорската ни мрежа можете да закупите е-винетка и да сте 100% сигурни, че ще получите това, за което заплащате. Внимавайте, ако някой извън тази мрежа иска да ви продаде винетка, защото най-вероятно става дума за измама и сигнализирайте съответните служби за това, за да не станат жертви и други хора.

Разсейте съмненията си и се доверете на провереното и сигурното – Vinetki.bg. Ние знаем какво предлагаме и знаем, че времето на клиентите ни е най-ценно, защото никой не обича да му губят времето.