3 причини да купите климатик Midea

0
137
views
Мидеа климатици

През каквито и периоди на енергийни вълнения, по отношение на електричеството и газа да преминаваме, почти винаги се стига до едно заключение и решение – климатикът е най-ефективното средство за отопление и охлаждане.

Ако не ви трябва много убеждаване и вече сами сте стигнали до този извод, следващите редове са насочени към изреждане на главните предимства на една от най-обичаните марки климатици, а именно Мидеа. Претеглете ги и самостоятелно преценете дали това е климатикът за вас.

Климатици Мидеа са с висока енергийна ефективност

Клас А+++ за инверторен климатик е доста добра стойност, когато говорим за конкретния тип уреди в тази ценова категория. А производителя на климатици Мидеа се е погрижил да имаме широк избор от най-екологични предложения, които са едновременно щадящи за природата и за нашия джоб като потребители. Този енергиен клас климатици може да доведе до понижаване на сметките с до 71%, което е… доста.

Това е възможно благодарение на смарт технологията на специалния инверторен компресор, запазена марка на бранда. Тя извежда енергийната ефективност на ново ниво, което може да запази летния хлад в стаята за повече от 8 часа, консумирайки само 1 kWh енергия. Ако търсите точно това, може да разгледате предложенията на eClima.bg, където Мидеа се продават на страхотна цена.

Новите климатици Midea са много лесни за почистване

Редовното почистване на климатика е особено важно за поддържане на здравословна среда в помещенията. Въздухът е един от компонентите, които най-лесно навлизат в тялото ни и заедно с него – всички вредни примеси, които се получават при нередовно почистване на климатика. За да се избегне отлагането на досадната задача с почистването на уреда, създателите на бранда са се погрижили конструкцията му да изисква минимално усилие за почистване.

Конкретни модели на Мидеа са с 50% повече достъп за лесен и удобен процес на почистване и изискват не повече от 1 минута за отваряне на компонентите. Дълбоко и бързо почистване – да, възможно е, стига да сте избрали подходящия климатик.

Други модели пък могат да се похвалят с функция за самопочистване, която елиминира до 99.9% от бактериите в специална програма за стерилизация.

Климатици Мидеа могат да се похвалят с множество спечелени награди

Да, има надеждно признание за всички перфектни качества на климатиците, носещи бранда. Той е получил над 40 награди от глобални форуми, които са доказателство за иновацията, качеството и страхотното съотношение между технически характеристики, производителност и цена. Неслучайно това е един от най-изнасяните азиатски продукти през последните години. Ако всичко това ви изкушава, може да разгледате конкретни модели на eclima.bg.