4 ценни съвета при използването на вибратори

0
1199
views
Вибратори за доставяне на удоволствие

Безспорно един от най-верните приятели на жените, то това са вибраторите. Благодарение на тази секс играчка, то представителките на нежния пол имат възможността да си набавят всички онези върховни усещания, от които от дълго време насам се нуждаят. Както и сами знаете, вибриращите творения, не се използват единствено от жените, които са самотни, но и от онези, които имат партньори. Това обаче съвсем не означава, че трябва да чувствате себе си като разкрепостени личности, ако искате да имате поен един вибратор, който да ви бъде под ръка във всеки един момент.

Днес, за радост на по-голямата част от зрелите хора, нещата изглеждат по един коренно различен начин, а разлика от преди няколко десетилетия. Мъжете и жените си доставят удоволствие по всевъзможни начини, без да бъдат упреквани затова. А всъщност какво по-хубаво, ако чувстваме, че имаме свобода, докато сме с партньора си и сме се отдали изцяло на преживяванията с него.

В тази статия ще ви разкажем основно за това как да използвате вашия вибратор, ако искате да се чувствате по жадуван начин и то без да бъдете причина за неговото скорошно амортизиране. Преди обаче да преминем към интересната част, то ще отклоним вниманието си за миг в една малко по-различна посока, свързана с това от къде можете да си закупите наистина качествено изобретение, без да се налага да инвестирате огромна сума пари.

Предвид това, че на пазара днес се предлагат всевъзможни секс играчки, то много често потребителите се чувстват объркани и не знаят към кой точно обект да насочат вниманието си. За да бъдем максимално полезни, то ние ще ви предложим да посетите онлайн магазина Sexo.bg, където ще попаднете на множество функционални вибриращи машинки, тръпнещи в очакване да сбъднат дори най-съкровените ви сексуални желания. Надяваме се тази информация да ви бъде от полза и много скоро да почувствате онова върховно усещане, за което вашите приятелки ви разказват.

Какво трябва да знаем при използването на нашия вибратор

Какво ще правите с вашия вибратор, зависи единствено от вас самите. Вие сами определяте честотата на използване, темпото, както и движенията. Съществуват няколко простички правила, които е добре да спазвате, ако не искате да останете неприятно изненадани. Ето какви са те:

  • Не използвайте лубриканти на силиконова основа;

Те могат да се окажат вредни за вашата секс играчка и скоро след като бъде закупена, то тя да престане да функционира. Това обаче се отнася за онези модели, които биват направени от силиконова основа. Те са сред най-разпространените. Силиконът, когато бъде в контакт с лубриканта, това вероятно ще доведе до омекотяването на самия материал и усещането със сигурност няма да бъде същото, както в началото, когато сте го ползвали.

Важно е да отбележим, че в подобна ситуация, производителите не носят отговорност, тъй като те изрично напомнят за това и вие трябва внимателно да прочетете инструкциите за употреба, преди да преминете към действие.

  • Ако сте привърженици на анален секс, то най-добре да имате специален вибратор за това;
  • В никакъв случай не използвайте един и същи вибратор за анален и вагинален секс;
  • Не бъдете с очакванията всеки път, щом ползвате, вибратор, то да получавате оргазми.

Сигурни сме, че нашите съвети ще послужат от помощ и много скоро ще се наслаждавате с мощна сила на сексуалния си живот!