Научете английски език по метода Сугестопедия

Общество - Как да...?
Дечица лежат и учат Английски език по метода на Сугестология

Тук ще ви разкажем за курсовете по английски език по метода сугестопедия. Благодарение на тях всичко, което вече ви изброихме ще стане възможно и най- хубавото е, че няма да се налага да учите по традиционния метод, който е не само изморителен, но и досаден.

Защо ви предлагаме английски език по метода сугестопедия

Не само, че можем, но и ще напишем в детайли защо ви предлагаме именно това решение. Но първо малко за самия метод, защото ако не знаете нищо за него, няма как да изберете именно него. Сугестопедията е метод на учене, който е разработен през 70-те години на миналия век от проф. Георги Лозанов, български учен и психолог.

Този положителен иновативен метод е основан на идеята, че човешкият мозък има неизползван потенциал, който може да бъде отключен чрез специални техники на обучение. Проф. Лозанов създава система, която позволява да се използва този потенциал, като прави ученето не само на чужди езици, но и на всякакви други знания, лесно и неусетно.

Принципи на сугестопедиятаБрат и сестра учат английски език по метода на Сугестопедия

  • Любоввсичко започва и свършва с любовта към ученето и преподаването.
  • Увереностсъздаване на среда, в която ученикът се чувства сигурен,спокоен и уверен.
  • Комфортфизически и психологически комфорт по време на учебния процес.
  • Свободавъзможност за свободно движение и изразяване по време на урока.
  • Устойчивостподдържане на интереса и мотивацията на ученика.
  • Интерактивностизползване на игри, песни и други подходящи интерактивни методи.
  • Позитивно отношениевинаги положително отношение към учебния процес и учениците.

С какво е специална тази методология

На първо място трябва да се доверите на сертифициран учител, който наред с това има и отлични познания по чуждия език. Ако търсите къде да учите английски език по метода сугестопедия в София можем смело не просто да ви предложим, но и да ви препоръчаме Suggestopediaenglish.com.

Тук ще намерите перфектния баланс от комбинирането на 7-те принципа на сугестопедията и то в една уютна и предразполагаща среда. Така ученето няма да е труден и неприятен процес. Всяко идване за поредния урок в Suggestopediaenglish ще ви дари с нови знания, а най-хубавото е, че когато приключи ще се чувствате спокойни и усмихнати.

Какво е специалното на сугестопедията? Няма как да се каже с няколко думи. Принципите, за които вече споменахме целят да се създаде спокойна и сигурна среда, в което вие да се чувствате добре. В тази думи влагаме следния смисъл – можете да застанете в удобна за вас поза.

Ако да сте седнали по турски е нещото, което искате – няма проблем. Както и няма проблем да станете и се поразтъпчете, ако имате нужда от това. Наред с това при записването на курса вие ще се запознаете с учителя си, който ще направи всичко възможно да претвори в реалност задължителното условие да има любов.

И как всичко това може да ви помогне

Както вече казахме, всичко е внимателно обмислено, за да се гарантира краен резултат, който да ви осигури придобиването на нови интересни позитивни знания. Спокойствието и липсата на напрежение наистина ще ви позволят да се потопите в ученето, и то само в рамките на уроците.

Ако още не сте разбрали, тук няма домашни, това просто не се налага, защото всичко остава в съзнанието ви, докато тече урокът. Може да ви звучи невероятно, но е точно така. Липсата на умора е възможна, когато има перфектен баланс на подаването на нова информация – това става с игри, песни и танци и др.

Може да ви се стори, че сте на кино или театър и по този начин времето минава неусетно. Ако искате да усвоите английски език бързо, лесно, приятно  и без стрес, този метод е идеален за вас. В Suggestopediaenglish ще намерите перфектната комбинация от професионализъм, уютна обстановка и иновативни учебни техники.

Оценка: 4.81 / 5 (143 мнения)