Защо всеки мъж трябва да има мастурбатор

Общество - Как да...?
Татуиран мъж лежи в легло и изпитва удоволствие

Всеки мъж си има едно любимо занимание, на което се отдава винаги, когато има възможност за това – да мастурбира.

Може да е сутрин преди работа, вечер след работа, преди среща с приятелката (за да не еякулира твърде бързо в любовната игра) или след среща (ако нещата не са се получили). Може да го прави от възбуда, или от скука, или просто за да освободи напрежението.

Независимо от причината, това е едно от нещата, които мъжете правят най-често. Ето защо няма да е лошо ако се замислите за възможността да си купите един удобен мъжки маструбатор (вижте офертите на Sexo.bg).

Защо всеки мъж трябва да има мастурбатор у дома

Макар че всеки мъж може да си достави удоволствие и съвсем сам, има няколко причини, които могат да ви накарат да се замислите за покупката на един такъв аксесоар:

Защото ще се регулира натиска

Повечето мъже имат навика да стискат своя член много силно докато мастурбират. Това може да причини нежелано напрежение върху кръвообращението и да доведе до неприятни усещания или дори наранявания.

Мастурбаторът ви позволява да контролирате натиска върху пениса по много по-безопасен начин, като предоставя равномерно и комфортно усещане, което е по-близо до реалния сексуален контакт.

Защото няма да прикривате члена

При мастурбиране членът е подложен на силно триене, което не е характерно за оралния, аналния или вагиналния секс.

Използването на мастурбатор обикновено върви в комплект с ползването на лубрикант, така че можете да сте спокойни, че няма да претъркате и охлузите нежната кожа на пениса.

Лубрикантът осигурява гладко и приятно усещане, което прави мастурбацията по-приятна и безопасна.

Защото усещането е по-истинско

Мъж лежи в легло и гледа в телефона си за мастурбаторИзползването на мастурбатор доближава, и то не малко до усещането за истинския секс, . Най-малкото, усещате, че членът ви е в нещо, което не е собствената ви ръка и това засилва възбудата, в последствие и еякулацията.

Мастурбаторите са проектирани да имитират различни видове сексуални контакти – орални, вагинални и анални, което добавя разнообразие, удоволствие и интензивност на преживяването, по време на мастурбацията.

Някои модели мастурбатори дори разполагат с допълнителни функции като: вибрации и загряване, които увеличават удоволствието.

Не мислите къде еякулирате

Обикновено еякулацията е проблем, тъй като възбудата достига до изключително високи нива, а вие сте принудени да търсите нещо, върху което да излеете своето удоволствие.

С мастурбатор това не е проблем, защото ще можете да изхвърлите семенната си течност вътре. Това прави процеса много по-чист и удобен, особено ако сте в ситуация, в която не искате да създавате бъркотия.

Защото подобрява сексуалното здраве

Редовната мастурбация с мастурбатор може да помогне за поддържане на здравословна сексуална функция. Тя може да спомогне за подобряване на контрола върху еякулацията и да увеличи издръжливостта по време на сексуален контакт.

Също така може да намали стреса и да подобри настроението, като стимулира освобождаването на ендорфини – естествените “хормони на щастието”.

Не забравяйте да го почиствате

При използването на мастурбатор има само едно нещо, за което не бива да забравяте – да почиствате приспособлението след всяко ползване. Използвайте топла вода и сапун, за да бъде то чисто и напълно готово за следващия път.

Някои модели имат сменяеми и миещи се части, което прави поддръжката им още по-лесна. Редовното почистване предотвратява натрупването на бактерии и осигурява дълготрайно използване на вашия мастурбатор.

В заключение, мастурбаторът е един страхотен аксесоар, който може значително да подобри качеството на мастурбацията и да донесе множество ползи за сексуалното здраве.

Независимо дали сте сами или имате партньор, мастурбаторът може да добави разнообразие и удоволствие към вашия сексуален живот. Разгледайте офертите на Sexo.bg и изберете най-подходящия модел за вас.

Оценка: 4.81 / 5 (89 мнения)